Empresa de reformes i obres a

Qui som

A IR.SAM REFORMAS se'ns coneix per ser una empresa d'instsl•lacions, reformes i obres a Barcelona. També fem impermeabilitzacions, aïllaments i col·loquem paviments. Som un model nou i actual d'empresa de rehabilitació i reforma de l'habitatge. A IR.SAM REFORMAS pensem en les teves necessitats. Disposem d´un equip de professionals per a cada sector que posem a la vostra disposició. Busquem la vostra satisfacció creant una llar o espai de treball de qualitat i assequible.

L'empresa

IR.SAM REFORMAS neix al començament d'aquest any de la mà d'un gran equip de qualificats professionals amb una àmplia experiència en el sector i amb el propòsit ferm d'oferir els millors serveis, amb les tendències més actuals en mètode de treball, materials, acabats i decoració.

 

Actualment, ens posicionem a Catalunya com una de les empreses del sector de la construcció més innovadores per la nostra manera de pensar i de fer, amb un equip jove i amb promocions d'avantguarda.

Les nostres reformes són exclusives, sostenibles, segueixen les últimes tendències i compleixen els més exigents estàndards de qualitat. Perquè no són reformes, són llars.

Des del primer moment podràs fer del teu projecte, la teva llar, del teu negoci, el teu espai. T'assessorem i acompanyem durant tot el procés. Tu ets únic, el teu espai també.

Amb l'optimització dels nostres processos, dels nostres recursos i del nostre compromís amb tu, construirem amb aquesta reforma, les teves il·lusions. No dubtis a trucar-nos.

El resultat d'un equip jove, dinàmic i innovador, és IR.SAM REFORMAS. Demana el teu pressupost a mida sense compromisos.

Com pensem: el nostre enfocament

La diferència, exclusivitat i bon gust són els nostres objectius des que concebem la primera base del projecte fins a acabar amb la reforma o servei.

 

Des del primer esbós fins a l'últim detall en els acabats. Perquè només així és possible aconseguir l'excel·lència a tots els nivells, una cosa indispensable perquè puguis sentir el veritable gust en cada racó de la teva llar.


A IR.SAM REFORMAS no ens conformem amb menys perquè sabem que tu tampoc. No es tracta d'una casa, una oficina o un racó més, es tracta del teu espai. Es tracta de tu.

En la nostra empresa treballem per a complir amb les teves expectatives. Crida'ns! 

© 2022 ERIC SAMAEL ALEMANY MARTINEZ Tots els drets reservats
Produït per BeeDIGITAL