Aïllaments i impermeabilitzacions a

Els nostres serveis

 A IR.SAM REFORMAS no només fem reformes. També duem a terme treballs d'aïllaments, impermeabilitzacions, instal·lacions, pavimentacions, arreglem façanes, terrats i patis interiors. Som una empresa situada a Barcelona

Rehabilitacions

Una altra de la nostra comesa és la rehabilitació d'instal·lacions i espais per a l'habitatge i el sector industrial. A més solucionem filtracions i goteres, per la qual cosa si teniu un problema d'aquest tipus, tan sols ens heu de trucar, perquè vinguem i ho solucionem.

 

També realitzem la protecció i l'impermeabilització de lloses de formigó, cobertes, voladissos, terrats transitables i de pas reduït. A tot això cal sumar-hi tractaments d'hermeticitat per a piscines, dipòsits d'aigües potables i clorades, estanquitat d'espais confinats, zones ambientals o paviments aquàtics d'estanquitat permanent.

 

Apliquem tractaments de durabilitat per a instal·lacions de canalitzats d'aigua, refinats, mineria i processament de materials.

REFORMES

MANTENIMENTS

CALEFACCIÓ

PINTURA

IMPERMEABILITZACIONS

AÏLLAMENTS

PAVIMENTS

FILTRACIONS

INSTAL·LACIONS D'AIGUA

INSTAL·LACIONS DE GAS

INSTAL·LACIONS ELÈCTRIQUES

INSTAL·LACIONS DE CALEFACCIÓ

Aïllament i impermeabilització

També duem a terme aïllaments tèrmics, hidròfugs i sonors. Creem hermeticitat d'espais acústics, aïllament de sostres, terres i parets, aïllats d'interiors així com exteriors.

 

A IR.SAM REFORMAS ens ocupem de les façanes, mitgeres, cobertes, espais particulars, comunitats, negocis i industrials. Duem a terme la pavimentació de sòls autoanivellats amb acabat ceràmic o en resines epoxi, acabat per a interiors (amb efecte homogeni, aigües o 3D), exteriors i zones transitades i amb activitat de pas de vehicles (sòls industrials, aparcaments, garatges, magatzems, etc.).

 

Estem especialitzats en fer tota classe de recobriments verticals amb resines pigmentades polivalents. Apliquem sistemes PS d'aplicació insitu. Col·loquem sòls antilliscants, àrids acolorits, goma-cautxú, i luminescents, entre d'altres.

A IR.SAM REFORMAS t'oferim uns serveis a la teva mida. Crida'ns!

© 2022 ERIC SAMAEL ALEMANY MARTINEZ Tots els drets reservats
Produït per BeeDIGITAL